• bannerhead11
  • e
  • d
  • CA010176.241983.Capture

About Yuda

Zhejiang Yuda cerdas co., LTD., Ngisor Yueqing guangke elektrik perabot co., LTD., Didegaké ing taun 1997 lan diadegaké ing taun 2003, wis sejarah luwih saka 20 taun. Perusahaan dumunung ing Yueqing liu kutha, ibukutha electrical Perkakas in China, lan perusahaan macem nggabungaken ilmu, industri lan teknologi trade.With pisanan-kelas lan pembangunan sing kuwat lan tim dodolan, produk kita sing dièkspor ing Jepang, Asia wétan , Asia kidul, wétan Eropah, Amérika Lor lan East.Over Tengah 20 taun hard karya lan efforts unremitting, mboko sithik kawangun ing ukuran lan filsafat sing bisnis.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!