Вести

  • За прекинувач притискање на копчето

    За прекинувач притискање на копчето

    Притиснете го копчето прекинувач има различни структури, можат да бидат поделени во обичен тип прес обетка, печурки тип глава, само-заклучувачки тип, од типот на ресетирање, ротирачки тип рачка, со светлина, светлината појас симболи и тип на клуч, итн, [ 1] има еден смениш, двојно го вклучите, три копчиња и разни com ...
    Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!