• bannerhead11
  • e
  • d
  • CA010176.241983.Capture

ngeunaan Yuda

Zhejiang Yuda calakan ko., LTD., Di handap yueqing guangke listrik Perkakas ko., LTD., Diadegkeun dina taun 1997 sarta diadegkeun dina 2003, mibanda sajarah leuwih ti 20 taun. Pausahaan ieu lokasina di yueqing Liu kota, ibukota panerapan listrik di Cina, sarta ieu mangrupa perusahaan diversified integral tina elmu, industri jeung téhnologi trade.With mimitina-kelas na ngembangkeun kuat tur tim jualan, produk urang nu diékspor ka Jepang, Asia wétan , Asia tenggara, wétan Eropa, Amerika Utara jeung East.Over Tengah 20 taun gawé teuas sarta usaha unremitting, laun ngawangun skala jeung filosofi bisnis sorangan.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!