wartos

  • Ngeunaan tombol push switch

    Ngeunaan tombol push switch

    Tombol push switch geus rupa-rupa struktur, bisa dibagi kana tipe pencét stud biasa, supa tipe sirah, tipe timer Ngonci, saprak tipe reset, usaha Rotary tipe cecekelan, kalawan lampu, lambang lampu sabuk sarta tipe konci, jeung sajabana, [ 1] miboga toggle tunggal, toggle ganda, tilu tombol na com béda ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!