Ngeunaan tombol push switch

Tombol push switch geus rupa-rupa struktur, bisa dibagi kana tipe pencét stud biasa, supa tipe sirah, tipe timer Ngonci, saprak tipe reset, usaha Rotary tipe cecekelan, kalawan lampu, lambang lampu sabuk sarta tipe konci, jeung sajabana, [ 1] miboga toggle tunggal, toggle ganda, tilu tombol jeung kombinasi béda, biasana adopts struktur modular, ku tombol cap touch, ngareset cinyusu, sirah sasak na cangkang, jsb, mindeng di komposit, sapasang kontak ilaharna katutup sarta ilaharna kabuka kontak, sababaraha produk bisa ngaliwatan sababaraha komponén dina séri nambahan ngahubungan pairs.There ogé tombol timer ditahan, nu bisa dipencet pikeun ngajaga posisi katutup otomatis, sarta ngan bisa dihurungkeun lamun kakuatan nu pareum.

Tombol switch bisa ngamimitian, eureun, gancang sareng ngabalikeun péngkolan, robah laju sarta interlock dasar control.Usually unggal switch tombol boga dua pasang contacts.Each pasangan kontak diwangun ku hiji kontak ilaharna kabuka sarta ilaharna ditutup contact.When tombol dipencet , dua pasang kontak mindahkeun dina waktos anu sareng, kontak ilaharna katutup kanikmatan jeung kontak ilaharna kabuka ditutup.

Dina raraga nunjukkeun fungsi tiap tombol jeung ulah aya operasi salah, tombol hurup gede anu biasana dijieun kana kelir béda pikeun némbongkeun bédana, tur kelir maranéhna kaasup beureum, héjo, hideung, koneng, biru, bodas sarta conto sangkan on.For, beureum berarti tombol eureun, hartosna héjo tombol ngamimitian, etc.The parameter utama, tipe, ningkatna ukuranana liang, angka kontak jeung kapasitas ayeuna tina switch tombol anu diwincik dina spésifikasi produk


Pos waktos: Sep-18-2018
WhatsApp Online Chat!